Ismerd meg a luxusszállodák lenyűgöző világát!


2024.10.12 - Balatonica
szállodai csillár éjszaka

A Szállodák Éjszakája egy országos kulturális rendezvénysorozat, ahol a tematikus séták során betekintést nyerhetünk a szállodaipar és a turizmus mindennapjaiba. Felfedezhetjük azokat az impozáns szállodákat is, melyek történelmi jelentőséggel bírnak. Keszthelyen a superior Sirius Hotelben várnak.




Minden szálloda egyedülálló hangulatot teremt, amely magával ragadja a látogatókat, és lehetővé teszi számukra, hogy megéljék a különleges pillanatokat és élményeket. Egyidejűleg hordozzák magukban a történelem hangulatát, legyenek azok városi vagy vidéki helyszíneken, miközben lenyűgöző környezet veszi őket körül. A Szállodák Éjszakája vezetett túrái október 18-19-én fellebbentik a fátylat a luxus kényeztetés zarándokhelyeiről.

Tudtátok például, hogy Magyarország első szállodái több mint 300 évvel ezelőtt nyitották meg kapuikat vendégeik előtt? A szállodák nagy része gyógyszálló volt, mivel Magyarország termálvizeinek kihasználása már a huszadik század elején megindult. A történelmi szállodák a múlt emlékeit elevenítik fel, miközben modern kényelmet biztosítanak, míg a boutique szállodák egyedi stílusukkal és személyre szabott szolgáltatásaikkal kínálnak felejthetetlen élményeket.

A keszthelyi Sirius Hotelben egy izgalmas körbevezetés során megismerhetjük a superior szállodák világát, ahol garantált a kikapcsolódás és a pihentető kényelem! Különleges spa szolgáltatásokba, modern és egyedülálló wellness részlegbe és a bárok hangulatos világába nyerhetünk betekintést! És persze egy welcome drink erejéig minden látogató vendég lesz!

 

 

Forrás: szallodakejszaja.hu, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> Csobbanós hírek: 2025-ben újranyithat a siófoki Galerius Fürdő

>> Turisztikai örömhír: bekerültünk a tíz legjobb őszi úticél közé