Megfőzzük Almádit? Szezonnyitó!
2025.05.13 - Balatonica

Egy nap (május 24.) – két helyszín (Kerekes Pince, Három Majom Bisztró). Rengeteg íz, zene, spritz és nyárindító hangulat! Itt a jóidő, főzzük meg együtt Almádit!
Balatonalmádi séfjei és vendéglátással foglalkozó szakemberei hisznek a kiváló alapanyagokban, a technológia fontosságában, a színvonalas gasztronómiában. Május 24-én bizonyságot tesznek erről, és mindannyiótokat szeretettel vendégül látnak.
1. FELVONÁS – Kerekes Pince (12:00-tól): Chill & Grill & Spritz
12:00–15:00: Kamadoban grillezett ételek Tornyos BBQ elnök úrral & Kocsis Bálint mesterszakáccsal.
Oké, és mi lesz még?
> Ivácson Attila sajtos pirítósa a Szabó pékség kenyeréből, friss leveles salátával
> Érlelt marha hátszín steak, zöld spárgával, zellerrel, citrombors mártással
> Egészben sült sertés csülök, bajor káposztával, fokhagymás tejfölös fóliás burgonyával
> 13 órától 15 óráig Halász Bence bártender keveri Nektek a legfrissítőbb spritzeket – Hugo | Aperol | Limoncello Spritz
> 12:00–17:00: DJ Titz pörgeti a nyári alapokat
2. FELVONÁS – Három Majom Bisztró (16:00-tól): Beavatás & BBQ
> 16:00-18:00: Kézműveskedés kicsiknek & nagyoknak Seller Orsival, balatoni vitorlás témában
> 17 órától egészen 21 óráig Vulcanus társasági grillen készülnek a jobbnál jobb harapnivalók, Árvai Anita alias Veganeeta segítségével
> Indian style pulled pork szendvics, Ivácson Attila házi sajtjával a Szabó pékség kenyerében
> Smashed burger grill burgonyával
> Sült zöldségekkel és rukkolával töltött sült tortilla, 3 Majom vegán szósszal a la Veganeeta
> 17:00-tól Streit Kriszti is megédesít minket: Epres-vaníliás tejberizs monodesszert / Macaron / Somlói galuska
> 20:00-tól: DJ Galler zárja az estét egy laza bulival
Forrás: hellobalaton, Fotó: pixabay
KAPCSOLÓDÓ
>> III. Balaton Vadgasztro Csopakon
>> Tavaszi és pünkösdi portanyitogató a Zala-völgyben