Most csak a Badacsonyig kell menni egy jó ibizai buliért


2022.08.10 - Balatonica
BALATONICA Fusion Party

Lélegzetelállító naplemente, balatoni panoráma, lágy szellő, lüktető dallamok, jó borok és finom falatok. Ez a hamisítatlan ibizai hangulat, amit a Balatonica augusztus 13-án Badacsonytomajba varázsol, ugyanis a house műfaj legnagyobb nemzetközi és hazai sztárjait hozza el a frissTeraszra. Ne maradj le te sem a páratlan élményről!
A Balatonica Chillout & Lounge Radio BALATONICA Fusion néven indít programsorozatot, melynek első állomása a badacsonytomaji frissTeraszra vezet augusztus 13-án. Itt pörgeti a lemezeket Marga Sol és Darles Flow, az ibiziai klubok rezidens dj-i, valamint Numbred és Rizkid, akik a magyar elektronikus zenei közösség meghatározó tagjai. 

A parti az egykor tomboló, mára pedig barátunkká szelídült vulkán lábánál indul 18 órakor, hogy a naplementét már tökéletes zenei aláfestéssel, a melodic house gyöngyszemeivel élvezhessük. Miután a holdfény és a csillagok beragyogták az eget, rákapcsolunk, és az organic, valamint deep house hullámain egészen a progresszív és break irányzatokig is eljutunk.
 

Jegyek még kaphatók!

Marga Sol

Korunk egyik legnagyobb elektronikus zeneszerzője, aki 18 saját albumot tudhat magáénak és legalább 5000 válogatáson szerepelnek a zenéi. Lemezlovas karrierjét Ibizán kezdte, azóta a világ minden pontján zenélt a legnagyobb klubokban.

Darles Flow

Az M-Sol Records elektronikus zeneszerzője egyedi deep house stílussal. Atmospheric dallamokkal, mély ütemekkel, változatos hangszereléssel és vokállal invitál Darles belső univerzumába.

 

Rizkid

Több mint 20 éve tevékenykedik aktív dj-ként. Dj szettjeiben és rádiós mixeiben megtalálhatóak a funk, a soul és a hip-hop gyökerek, de a rá talán leginkább jellemző deep és tech house ugyanúgy, mint a dinamikus főidős zenék és sok törtes, breakes téma is. Több mint 10 éve tagja a legendás The Debut csapatnak mint Dj és később mint munkatárs, az abból leágazó Cinematiné sorozatnak, és a budapesti Cinema Hall clubnak. Mixeit rendszeresen hallhatjuk a PaksFM-en és a Balatonica Chillout és Uplifting Rádión.

 


Numbred

A 2000-es évek elején kezdett az elektronikus zenével foglalkozni. A legendás Home klubban indult a pályafutása, majd azt követően Magyarország számtalan partiján megfordult. 2010-től tagja volt a JustmusicFm Hello Sundays nevű műsorának, de a PrimeFm-en is hallhattuk szettjeit. Korábban a progresszív house hangzásokat kedvelte, mára inkább a melodic, organic house áll közel hozzá. Manapság a 360 Bar, Esetleg Bisztró, Akvárium Terasz, Pavilon Bar Dj pultjai mögül hallgathatjuk szettjeit. 2019 óta állandó tagja a Balatonica Chillout és Uplifting Rádió csapatának, ahol minden szombat este hallható ‘When the Night Falls’ saját műsora.

 

KAPCSOLÓDÓ

>> Marga Sol: Zenével ünnepelni a naplementét
>> "Engedd, hogy mi szolgáltassuk a filmzenét életed felemelő pillanataihoz!"