Zamárdi beújít: Művészeti udvar a minőségi életért


2024.07.07 - Balatonica
sandorella művészudvar

A Sandorella Művészudvar küldetése, hogy a művészetet a közönség számára érthetővé és hozzáférhetővé tegye. Táborok, esti előadások, exkluzív beszélgetések teszik élményszerűvé a művészet értékelését, az alkotói tevékenységet és a természettel való harmónia újradefiniálását.




A művészet hatalmas lehetőség arra, hogy összekösse az embereket, inspirálja őket és új távlatokat nyisson számukra. A Sandorella Művészudvar Felső-Zamárdiban, 5 perc sétára a Balatontól azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a szorosan vett művészeti ágakon túlmenően helyet adjon minden olyan kezdeményezésnek (workshopnak, tanfolyamnak, előadásnak), amelyek a minőségi élethez vezetnek.

A kert kialakítása, a kapcsolódó büfé helyi alapanyagokra épülő kínálata, a természetes anyagok előtérbe helyezése, a fenntarthatóság szem előtt tartása, az emberközpontúság, a természetben készült és konkrét helyhez köthető művek a szervezők reményei szerint sokaknak biztosítják majd a nyári feltöltődést, a testi-lelki megújulást.

Az összművészeti alkotótáborokba és workshopokra 8-88 éves korig várnak benneteket, akár napijeggyel is. Elismert szakemberek által vezetett írásgyakorlatokba, művészettörténeti beszélgetésekbe, előadásokba, rajz és festő kurzusokba, fotózási ismeretekbe, tánc és zenei programokba lehet bekapcsolódni. 

Az udvarba spontán pihenésre, kapcsolatteremtésre betérők számára kényelmes pihenő boxokat, könyveket, régi újságokat, társasjátékokat ajánlanak, alkalmanként beszélgetésekkel, szervezett vetélkedőkkel. A természet- és egészségtudatos programok, generációs különbségeket áthidalni hivatott játékok, kötetlen délutáni programok alatt 2000 Ft-os óradíjért professzionális gyermekmegőrzést, gyermekfoglalkozásokat biztosítanak.

 

 

Fotó: Sandorella Művészudvar fb

KAPCSOLÓDÓ

>> VADONATÚJ MŰSOR A ZAMÁRDI CIRKUSZBAN

>> A KERTMOZIKNAK MA IS BÁJA VAN