Visszatér a Thália Nyárikert színházi sorozat


2024.05.13 - Balatonica
nyári kosztümök

A tavalyi év sikerességén felbuzdulva idén nyáron is megnyitja kapuit a Thália Nyárikert! 2024. június 14. – augusztus 24. között a kulturális sokszínűség és a felhőtlen szórakozás jegyében várja vendégeit a Thália Színház Salföldön. Színházi kamaraelőadásokkal, számtalan gyermekprogrammal, nagyszerű koncertekkel és megannyi szórakozási lehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyókat a teátrum csapata.
A Balaton északi partjától mindösszesen három kilométerre, a Káli-medence kapujában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő, jelentős geológiai, botanikai és népi építészeti emlékekkel is büszkélkedő Salföld a kikapcsolódás és a pihenés remek színtere. Ezen a kivételes helyszínen kínálja kulturális programjait 250 fős nyitott nézőterével a Thália Nyárikert, a Thália Színház nyári játszóhelye.

Az idei kínálatban a tavalyinál is több közkedvelt produkció és koncert is megtalálható, mind közül kiemelkedik egy ősbemutató, a Molnár Piroska főszereplésével színpadra kerülő Madám Bizsu című képzeletbeli dokumentumjáték. A Thália repertoárjáról érkezik még a Killer Joe, a Nőt vagy életet! és a SzajréA kaposvári Csiky Gergely Színház a Dunakanyar és a Variációk egy rablásról című produkciókat hozza el az érdeklődőknek. A független produkciók között pedig feltűnik a Loveshake – Szabó Győző és Rezes Judit produkciója, valamint az Egy életem: Mucsi Zoltán önálló estje.

 

 

Gyermekelőadások tekintetében több, mint 11 produkció hivatott kiszolgálni a legkisebbeket. A teljesség igénye nélkül érkezik az Állati La Fontaine, a Babszem Jankó, a Bohóc a pácban, a Boribon nyaral, a Csizmás kandúr, a Csukás – mese, a Lúdas Matyi és még megannyi izgalmas báb- és gyermekelőadás. 

Koncertekben sem lesz hiány, fellép többek között az Anna & The Barbies, a Kaukázus, az Európa Kiadó, Miklósa Erika, valamint több jazz koncert is szolgálja majd a kikapcsolódni vágyók felhőtlen szórakozását. 

 

Forrás: szinhaz.online, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ÉPÍTÉSZETI KINCS: A SALFÖLDI KOLOSTORROM

>> ALKOTÓ- ÉS RENDEZVÉNYHÁZ NYÍLT A KÁLI-MEDENCÉBEN