Varázslatos hétvége a családosoknak Alsóörsön


2024.07.20 - Balatonica
légtorna és légtánc

A budapesti Ninja Academy augusztus első hétvégéjén egy varázslatos családi kaland- és akadálypályát épít fel Alsóörsön, az AMFI-ban. Az esemény rengeteg szórakoztató programot, látványos légtornász show-t és különleges sportolási lehetőségeket kínál, miközben egész nap DJ biztosítja a hangulatot.




Augusztus 3-án és 4-én a Ninja családi sportnapokon nevezők számos izgalmas tevékenységen vehetnek részt. A programok között szerepel a Ninja akadályverseny, airsoft lövészet, íjászpálya, dárdadobás és csatacsillag dobás, amelyek garantáltan megmozgatják a család minden tagját. A sportnapok fénypontja a 14:00 órakor kezdődő 3 km-es családi és élményfutam 20 akadállyal, amely előtt lehetőség nyílik a pálya kipróbálására is, így biztosan mindenki felkészülten vághat neki a kalandnak.

Az esemény helyszíne a kivételes atmoszférájú, sűrű erdő által szegélyezett AMFI multikulturális rendezvényközpont. Ez a környezet tökéletes hátteret biztosít a családi kikapcsolódáshoz. Az AMFI különlegessége Magyarország legnagyobb planetáriuma, ahol a sportnapok résztvevői csillagászati vetítéseken vehetnek részt, amelyek a jegyárakba is beletartoznak. 

Az esemény alatt DJ biztosítja a folyamatos zenei aláfestést, ami még élvezetesebbé teszi a programokat. A látogatók finom ételek és jéghideg italok közül válogathatnak, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az augusztusi hőségben a frissítőkről a rendezvény kiemelt támogatója, a Peridot szuper-prémium magyar ásványvíz gondoskodik. A rendezvény díjazását a Decathlon támogatja.

Érdemes nevezni, hiszen értékes nyereményekkel és rengeteg élménnyel gazdagodhat az egész család.

 

 

Fotó: Légtorna és Légtánc Egyesület

KAPCSOLÓDÓ

>> HETEDHÉT MESEFESZTIVÁL: MESÉK HETE BALATONAKALIBAN

>> MI MINDEN REJLIK AZ ALSÓÖRSI VARÁZSERDŐBEN?