Vadonatúj műsor a zamárdi cirkuszban


2024.07.02 - Balatonica
cirkuszi kamion

Teltházzal, fantasztikus közönséggel és fergeteges premier előadással indította a nyarat Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz. Mostantól augusztus végéig várják a minőségi kikapcsolódásra vágyó cirkuszkedvelőket, hétfőtől-szombatig, a hét 6 napján!




A Richter Flórián Cirkusz a Cirkuszok éjszakáján, július 13-án is játszik, az egyik sztárfellépőjük Mikó Sándor, szabadidomító, lósuttogó lesz. Módszerei és kötődése a lovakhoz meghaladja a hagyományos kiképzési módokat. A suttogó fizikai erő helyett bizalomra, metakommunikációs jelek megértésére, kölcsönös tiszteletre, türelemre és a lovak viselkedésének mély megértésére alapozza a közös munkát, így ötvözve a lóidomítást az etológiával.

További fellépő a Flight of Passion, a Monte Carló-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc – díjas légi trapéz artistái, Helena Pollack, Európa egyetlen labdazsonglőre, Michael Olivares, komikus, zsonglőr, akrobata, a Richter Kevin Ugrócsoport, Richter Flórián lovas showja, Szandra az elefánt produkcióival a Los Tiki Takas, chilei bohócpáros, a Diorios motoros csoport, a „halálgömb” produkcióval és Savelii Mosin, rúdművész. Műsorvezető: Újvári Zoltán „Zola”, a New Level Empire volt frontembere.

 

 

Forrás: szinhaz.online, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> EGY FESZTIVÁL, AHOL A GYEREKESEK IS LAZÍTHATNAK

>> CIRKUSZI VILÁGREKORD ZAMÁRDIBAN