Új helyszínen a Bujtor István Filmfesztivál!


2024.08.10 - Balatonica
filmtekercs szalag

A fesztivál Bujtor István halála után közvetlenül jött létre, 2022-ig Balatonszemesen működött, s első ízben tavaly elmaradt. A sokszínű fesztivál 2024. augusztus 22-25. között új helyszínen, Keszthelyen várja az érdeklődőket, az eddigieknél is változatosabb programokkal!




A Bujtor-család, Frenreisz Károly, Kern András, Piroch Gábor, Koltai Róbert, L. Dézsi Zoltán, Király Viktor, Egri Péter és a Mystery Gang, DJ Dominique, Lutter Imre, Huzella Péter és sok-sok ismert filmszínész, rendező, producer és előadó érkezik Keszthelyre augusztus 22. és 25. között, hogy elmerüljön a programok sűrűjében!

Több mint félszáz film várja a nézőket a Bujtor István Filmfesztiválon az alkotókkal, szereplőkkel együtt, közönségtalálkozók, utcabál, veteránautós felvonulások, rockabilly koncertek sora, Bujtor/Bud Spencer ételkóstolók, kiállítások – még Hollywood is a Balaton szívébe költözik! S persze jönnek az elmaradhatatlan Ötvös Csöpi filmek… Minden fontos program nyilvános, érdemes böngészeni az oldalon és a Facebookon. Ne maradj le!

 

 

Forrás: balaton.info, Fotó: pixabay

KAPCSOLÓDÓ

>> A hazai streaming csatornák idei 10 legnépszerűbb filmje

>> Hallgassatok bele a múlt század népszerű filmzenéibe!