Ugorjunk be a Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztiváljára!


2024.06.24 - Balatonica
sör és snackek

A vonyarcvashegyi Kézműves sörök és Házi Ízek Fesztiválján a gasztronómiai élvezetek mellett három napon át tart a vigasság. Koncertek, utcabál, ugrálóvárak és sörivó-verseny várja a látogatókat. A mai nap még épp be lehet csatlakozni a buliba.




A hagyományos nyárindító fesztiválon hazai és külföldi kézműves sörfőzdék kínálják a vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag kedvelt italt. A sörfogyasztók kedvükre válogathatnak a kínálatból. Bátor jelentkezők a sörivó versenyekre is benevezhetnek.

A fesztiválhangulatot fokozzák az élő koncertek és az ingyenes ugrálóvárak. A standokon hagyományos, magyaros ételek közül válogathatnak a vendégek. Készült házi rétes és sütötték a gyermekek kedvencét, a palacsintát, de volt lecsó, burgonya, káposztás finomságok és a Balaton-parton elmaradhatatlan hurka-kolbász.  

 

 

A népszerű üdülő fesztiválja tökéletes helyszín a kikapcsolódásra. A gyermekeknek is nyújt bőséges szórakozást a játékszigeteken. A nyárindító és közösségépítő sörfesztivált 14 éve minden júniusban megrendezik Vonyarcvashegyen. Aki a mai zárónapon még bekapcsolódna, az alábbi programokra számíthat:

JÚNIUS 29. (szombat)
19:00 Napsugár Duó gyermekkoncert
20:00 Sörivó verseny
20:30 Szabó Leslie
22:00 Helios Zenekar

 

Forrás: hirbalaton / tvkeszthely, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> RIZLINGORSZÁG ÜNNEPE REZIBEN

>> OLASZ DÍSZVENDÉGSÉG A BALATON WINE & GOURMET FESZTIVÁLON