Strandok Éjszakája 3 balatoni ajánlóval


2024.07.23 - Balatonica
medence lány bikiniben

Az idei évben XV. alkalommal kerül meghirdetésre a Magyar Fürdőszövetség által a Strandok Éjszakája rendezvény. Számos magyarországi fürdőben várják az éjszakai fürdőzések szerelmeseit sztárfellépőkkel, zenés-táncos műsorokkal és kedvezményes belépőkkel!




BALATONFÜRED

Éjszakai fürdőzés az Annagora Aquaparkban a Strandok éjszakáján. Merüljetek el a holdfény áztatta medencékben és suhanjatok a csillagoktól csillámló csúszdákon! A legfergetegesebb nyári élmény éjszakai baglyoknak, romantikázó pároknak, bulizni vágyó baráti társaságoknak és természetesen a kalandvágyó családoknak.

 

TAMÁSI

2024. július 27-én újra Strandok Éjszakája, melyhez a tolna megyei Tamási Termálfürdő is csatlakozott. Ezen a napon meghosszabbított nyitvatartással és DJ-vel várnak mindenkit! A 7 hektáros, parkosított zöldterületen fekvő gyógyvizes fürdő egész évben változatos programokkal, a gyógyvíz mellett wellness szolgáltatásokkal, kinti-benti élménymedencékkel várja a fürdőzni vágyókat.

 

ZALAKAROS

A Magyar Fürdőszövetség minden évben meghirdeti a Strandok Éjszakája elnevezésű programsorozatot, melyhez a korábbi évek hatalmas sikerei alapján a Zalakarosi Fürdő idén is csatlakozik. Csobbanj bele a Zalakarosi Fürdő éjszakai életébe! A beltéri és kültéri élménymedencék és élményszaunák egész területén fergeteges hangulat és felejthetetlen élmények várnak Rád.

 

 

Forrás: programturizmus, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MOTOROK ÉS KÁVÉHÁZAK: ZALAKAROS SZEZONNYITÓ KÍNÁLATA

>> ELBONTHATJÁK A BALATONFÜREDI GÖRÖG FALUT