Scitec Muscle Beach: a nyár legizmosabb fesztiválja


2024.07.23 - Balatonica
body building edzőterem

A Scitec Muscle Beach az izmok és az erősportok első és legnagyobb magyarországi szabadtéri fesztiválja. izgalmas és látványos versenyekkel, vicces programokkal! Legyetek ott a nyár legizmosabb hétvégéjén 2024. július 26-27-én a Siófok Plázson!




Létezik egy nyári fesztivál, ahol a Balaton hullámain és a kisportolt testeken egyszerre csillan meg a sunshine, ezerrel dübörög a beach is, a body is, és közben mégsem a beachbody a lényeg. Mert a Muscle Beachen nem a múló fellángolásból kipattintott strandfazon forrósítja fel a hangulatot, hanem a szenvedély, amely tűzben formálódott, pont mint a fémek. Ez a súlyzós edzés szerelmeseinek örömünnepe, a nyár legizmosabb fesztiválja! 

Most is élőben találkozhatsz a hőseiddel. Olyan testépítő sztárokkal és híres versenyzőkkel töltheted együtt július utolsó hétvégéjét, mint Brandon Curry, Sergi Constance, Michal Krizanek „Krizo”, vagy Morgan Aste. De bármikor összefuthatsz a rendezvényen Kathi Bélával vagy Bohos Kornéllal is, és mint mindig, ezúttal is is ott lesz a magyar Team Scitec színe-java.

A seregszemle után lássuk a programokat! Idén is legyőzheted önmagad a Scitec Power Challenge-en vagy szabadjára engedheted a benned lakó nyers erőt a Scitec Raw-n. Végigizgulhatod az erősemberek Prémium Liga Kupáját, ahol a résztvevők kamionokat húznak el, soktonnás kőgolyókkal labdáznak, és olyan nekik a lengősúly, mint neked a hátizsák. Mint egy szuperhős jelenet élőben, csak filmtrükkök nélkül. Mert a szereplők itt valódi óriások. Most is részt vehetsz az elmaradhatatlan Team Scitec edzéseken és szemináriumokon, sőt, ha teljesíted a játékos kihívásokat, szuper Scitec Nutrition nyereményekkel gazdagodhatsz.

Dátum: 2024. július 26-27.

Helyszín: Siófok Plázs

 

 

Forrás: programturizmus.hu, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ÚSZÁS-KERÉKPÁR-FUTÁS: RAJTOL A KESZTHELY TRIATLON

>> CROSS COUNTRY BRINGAFUTAM ALSÓÖRSÖN