Összeállt a top magyar szállodák listája


2024.06.13 - Balatonica
szálloda lobbi

2023-as teljesítményüket értékelve átadták a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat Az Utazó Magazin szavazása alapján. Az év családbarát szállodája címet a Hotel Kapitány Sümeg kapta.




Az év üzleti szállodája a Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Az év kutyabarát szállodája a Dráva Hotel Thermal Resort

Az év wellness szállodája az Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel

Az év családbarát szállodája a Hotel Kapitány Sümeg

Az év felnőttbarát szállodája a Minaro Hotel Tokaj

Az év konferencia szállodája a Novotel Budapest Centrum

Az év zöld szállodája a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Az év szálloda üzemeltetője a Zeina Hotels Budapest

 

 

Az év vidéki étterme a győri Belga Étterem és Söröző, Az év szállodai étterme a Yellow Bistro & Bar, Az év magyaros étterme a Lajosmizsén található Tanyacsárda, Az év budapesti étterme a Rosenstein lett. Az év utazási irodája a Z(s)eppelin, Az év víziparkja az Aquaticum (Debrecen), Az év gyógyfürdője a HungaroSpa Aquapark (Hajdúszoboszló), Az év wellness fürdője a Gyulai Várfürdő, Az év turisztikai városa Győr, az év Lounge & Bárja a White Raven Skybar & Lounge, Az év tranzit szállodája az Airport Hotel Budapest, az év légitársasága a Wizz Air lett. Az év turisztikai személyiségének járó díjat Klemm Balázs szállodaüzemeltető vehette át.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke elmondta, hogy minden díjazott kiemelkedik valamiben, ezért érdemes tanulni tőlük. Hozzáfűzte: Ha nem történik az életünkben semmi váratlan, akkor a külföldi vendégéjszakák száma megdöntheti a 2019-es csúcsot.

 

 

Forrás: HírBalaton / MTI, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MEGÚJULT A BALATON IKONIKUS SZÁLLODÁJA

>> MIVEL VÁRNAK A MEGÚJULT ANNA GRAND HOTELBEN?