Nordvital Everness: Indián Nyár a Siócampingben


2024.09.04 - Balatonica
meditálás móló vízpart nő háttal

Újra megrendezésre kerül az Everness Fesztiválok kistestvére, az Indián Nyár, amely ebben az évben az öt elem jegyében zajlik majd. Szeptember 12. és 15. között jógával, tánccal, előadással, workshoppal, meditációkkal, hangfürdőkkel és koncertekkel búcsúztathatjátok el a nyári szezont.




A Nordvital küldetése, hogy megossza a tudatos életmód táplálkozási oldalának titkait és ezáltal javítsa a mindennapi egészséget, vitalitást azok számára, akik holisztikus és természetes megközelítést keresnek egy teljesebb élethez. Az Everness csapatával a közös értékrend mentén találtak egymásra, amit az idei év eseményein képviselnek és mostantól együttes erővel segítik egyensúlyba hozni az emberek életét, és hozzájárulnak hosszabb távon egy boldogabb, harmonikusabb társadalom kialakulásáért.

Öt helyszínen zajlanak majd a szeptemberi rendezvény eseményei: FÖLD-ELEM tér + VÍZ-ELEM tér + TŰZ-ELEM tér + LEVEGŐ-ELEM tér + SZER-ELEM tér. A minőségi együttlét érdekében ezúttal is mindössze 1000 emberre kalibrálják a programot.

 

 

Forrás: funzine.hu, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> Önismereti utazás, minőségi idő és tudatosság egy héten át

>> E hét végéig zajlik a siófoki Everness Fesztivál