Murci Fesztivál a Balaton kapujában, a Feind Vinotékában


2024.09.13 - Balatonica
feind vinotéka balatonfőkajár

Szeptember 28-án friss murcival, zamatos borokkal, szuper családi programokkal és remek hangulattal vár a FEIND Vinotéka és Borbár Balatonfőkajáron: jön az idei Murci Fesztivál!




Murci Fesztivál során  szuper gasztronómiai élményekkel és családi programokkal készül a FEIND Vinotéka és Borbár! Kóstolhatunk friss mustot, és az erjedésben lévő új bort, a murcit, miközben a teraszon bográcsban és grillen készülnek a finomabbnál finomabb ételek. A gyerekeket várja az ugrálóvár 12-17 óra között, lesz traktor és szőlőkombájn kiállítás, 16-18 óra között pedig gitáros élőzene emeli a délután hangulatát.

A balatonfőkajári FEIND Vinotéka és Borbár egész ősszel várja a vendégeit, kedd-szerda 9:30-17:00, csütörtök-szombat 9:30-19:00 közötti nyitvatartással. Előzetes bejelentkezéssel lehetőség van borkóstolóval, borkorcsolyával egybekötött pincelátogatásra, 20 fő felett akár melegétkezéssel is. Az ősz folyamán még két eseménnyel is készülnek, Halloweenkor egy retró partyval bulizhatjuk át az éjszakát, november 15-16-án pedig Márton napi liba lakomával és újbor kóstolóval várják a vendégeket.

 

Forrás: hellobalaton, Fotó: FEIND VINOTÉKA

KAPCSOLÓDÓ

>> A BMW Group gigarendezvénye a Balaton Park Circuit versenypályán

>> Balatonkenesén megújult a közösségi tér