Keszthelyi Kilométerek: futva és kétkeréken


2024.08.21 - Balatonica
keszthelyi kilométerek érmék

Az idén sem marad el a Keszthelyi Kilométerek futófesztivál, amit a hét végén (augusztus 24-25.) Intersport Keszthelyi Kilométerek néven rendeznek meg a Balaton-parti város szívében.




A KKM hagyományainak megfelelően az esemény kétnapos lesz: augusztus 24 és 25. A versenyközpont ezúttal a Festetics-kastély hátsó parkjában lesz felállítva, ahonnan a futamok is indulnak. Szombaton Ódor Klíma gyermekfutamok (250 m – 1500 m) lesznek soron, vasárnap pedig a felnőtteké lesz a terep, és bő lesz a választék is. A futamokon (3 km – 7 km – 14,2 km – 21,5 km egyéni és 14,2 km páros, valamint 21,5 km váltó) mindenki a felkészültségének megfelelően tud majd választani. Az idei verseny különlegessége a kastélypark, mint versenyközpont lesz, valamint a 7 km-es körpálya a Helikon Parkban és a Fenyves allén át.

Ugyancsak újdonságai lesznek a versenynek a családi biciklitúrák a Festetics látványosságokhoz. Szombaton 14 órakor 16 km-es családi kerékpártúra a fenékpusztai Festetics-majorhoz, helyszíni idegenvezetéssel, vasárnap pedig 8:30-kor egy 28 km-es családi kerékpártúra indul a balatongyöröki Szépkilátóhoz, helyszíni idegenvezetéssel.

 

 

Forrás: hirbalaton / zaol.hu, Fotó: Interspar FB

KAPCSOLÓDÓ

>> Lady Hamilton szobrot kap a balatongyöröki Szépkilátónál

>> Színes programokkal sprintelt a célba a Festetics Vágta

>> Ilyenből csak egy van: mezítlábas beach futás Lellén