Karitatív élményautózás a Hegymagasi Piactéren


2024.05.24 - Balatonica
gyerek autó táj tavasz

Land Rover találkozó és interaktív gyereknap egyben. Szeretettel várnak mindenkit a Hegymagasi Piactérre, aki különleges, értékes programokat keres a családnak, vagy aki kíváncsi a terepjárókra, az egyedi kézműves termékekre, szereti a zenét és a játékokat!




Május 25-én, szombaton reggel a megszokott, mindig mosolygós termelők és kézművesek piaca nyitja a rendezvényt. 10:30-ig várják a terepjáróval érkezőket, ezután indul az élménytúra. Párhuzamosan különböző ügyességi és interaktív játékok, mini terepjáró túra is lesz, nem érdemes hazamenni.

LEGO kirakózás, kerékpáros ügyességi pálya, lovacskázás, íjászat, terepdeszkázás, kézműves foglalkozás, és rengeteg érdekes dolog vár mindenkire. 13 órakor a ZENE BONA Gyerekzenekar Interaktív műsora, amit állítólag a szülők néha jobban élveznek, mint gyermekek. 14:30-kor a Bódis KUTYASULI interaktív bemutatója következik, ami páratlan élményt nyújt mindenkinek. Úgy hírlik, hogy egy külön showal készülnek gyereknapra.

15:30-kor Galambos Fecó MAGIC SHOW a színpadon. Amikor utoljára nálunk járt, tátva maradtva szánk. 17:00-kor Beards Day Band fog bemutatkozni Hegymagason a jó hangulat fenntartása érdekében. 19:00-kor Egri Péter és a Mystery Gang mindent elsöprő koncertje lesz a koronája a napnak, viva rock&roll!

És miért karitatív? A szervezők vendégül látják (a túrára és az ebédre) az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége ernyője alatt érkező gyerekeket és családjaikat. A programok máskülönben ingyenesek, kivéve az esti koncertet.

 

 

Forrás: Balatoni Programok FB, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> KERTMOZI A HEGYMAGASI SZITAKÖTŐ KERTBEN

>> ALKATRÉSZEKBŐL ÚJ SZOBROT AVATTAK A DÖRGICSEI AUTÓGYŰJTEMÉNYBEN