Fonyódon folytatódik a Telekomosok Fesztiválja


2024.07.17 - Balatonica
lábas viki énekel

Július 27-én a Margaret Island visszatér a gyökereihez, és egy fonyódi nyaralásra invitál mindenkit a Telekomosok Fesztiválján, a Báthori utcai strandon. Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf egy akusztikus koncerttel koronázzák meg az eseményt.




Tíz évvel ezelőtt a fonyódi Sellő Büfénél egy lángosért cserébe adta élete első koncertjét Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf, tíz évvel később pedig már Magyarország egyik kedvenc zenekaraként tér vissza Viki szülőhelyére, alkotótáboraik színhelyére a Margaret Island, hogy egy igazán különleges napot töltsön együtt a rajongóival a Báthori utcai strandon.

 

 

A Telekomosok Fesztiválját a Margaret Island egy különleges akusztikus koncerttel koronázza meg a balatoni naplementében, de emellett is számos további program várja a résztvevőket a helyszínen: fellép a Saya Noé LiveAct, a Pandóra Projekt Akusztik, de az érdeklődők részt vehetnek Sárkány Berci ütőhangszeres workshopján, kipróbálhatják a SUP jógát és lesz kézműves sarok is.

Az igazán emlékezetesnek ígérkező nyári élményt a Telekomosok Fesztiválja rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre: az eseményhez való bejutáshoz a jegyek díjmentesen aktiválhatók a Telekom alkalmazás, Magenta Moments menüpontjában (Egy előfizető 3 jegy beváltására jogosult, jegyenként 30 Magenta Moments szívért).

 

Fotó: Annamarie Kiss Photography

KAPCSOLÓDÓ

>> LÁBAS VIKI BESZÁLL A TÁNCBA