DM Balaton Run: szeptemberben Zamárdi ismét a futóké lesz!


2024.09.04 - Balatonica
futó kék tégla kulacs

Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz a negyedik dm Balaton RUN versenyen a zamárdi szabadstrandon. Szeptember 14-én igazi fesztivál-hangulat vár mindenkit!




2024-ben negyedik alkalommal kerül megrendezésre a dm Balaton Run esemény!

A dm számára az egészséges életmód kiemelt terület, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vásárlókkal valódi értékteremtő közösséget alkossanak – ezért támogatják évek óta a Maratonman futóeseményeit. A közös munka eredménye a 2024-ben negyedjére testet öltő dm Balaton RUN futónap, amely a tervek szerint ismét a szezon családbarát rendezvénye lesz.

Ezen az eseményen nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi. A mozgás szeretete köt össze minket, és a közösségi élmény egy gyönyörű környezetben. A kezdőket 2.5, 5, és 10 kilométeres távokon várják, a haladókat a félmaratoni és félmaraton váltó számokon, továbbá gyerekfutamokkal is készülnek, valamint a nordic walking is választható szám lesz, hogy senki ne maradjon ki a mozgásból.

A futóútvonal szinte teljes egészében a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az őszi napsugarakat, és a Balaton feelinget!
A verseny mottója: a változás benned kezdődik!

 

 

Forrás: funzine.hu, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> Balatonfondo: kerékpáros ünnep a Balaton-felvidéken

>> Ilyenből csak egy van: mezítlábas beach futás Lellén