A Mandoki Soulmates visszatér a nyári ünnepekre


2024.06.25 - Balatonica
leslie mandoki soulmates

Budapest szívében, a Bazilika előtti téren idén, augusztus 18-án este 7 órától újra felcsendül a többszörös platina- és aranylemezes Mandoki Soulmates muzsikája. A korábbi nagysikerű dalok mellett bemutatásra kerülnek az új korong, A Memory Of Our Future fülbemászó, fajsúlyos dallamai, igényes és világszínvonalú hangszerelésben.




Leslie Mandoki számára a zene mindig is a szabadság iránti vágy kifejeződése volt, különös hangsúlyt fektetve a békére. A Soulmates világszerte társadalmi tudatosságot keltett, beleértve korábbi albumaikat is, a Utopia For Realists, a Living In The Gap és a Hungarian Pictures címűeket is. Az ügy: az emberség, az üzenet: a megértés és a zene: tökéletes közvetítő.

 

 

A koncerten élvezhetjük a világhírű, zseniális csapat laza játékát, a kompozíciós érettséget és a kifinomult, harmonikus szerkezetek találkozását a jazz-rock virtuózok nagyszerű szólóiban. Az új lemez teljesen analóg technikával készült, a zenei szabadgondolkodók dalszövegei a kortárs világválságokat célozzák meg, arra buzdítva, hogy legyünk bátrak, és ragaszkodjunk a szenvedélyünkhöz, válasszuk a zajos ellenállást a konformitás helyett.

A zenekar vezetője, Leslie Mandoki, elhivatottan dolgozik azon, hogy mindig a legjobb dalokat és hangulatot hozza el közönségének, megpiszkálva és felszínre hozva a mély emberi érzéseket. A nosztalgia, a remény és az elkerülhetetlen változásokkal való szembenézés a társadalmi kérdések és hovatartozás nagy elemzője. Budapest a szülővárosom, mindig is az életem szerves része volt és marad. Számomra itthon mindig kicsit másabb színpadon lenni, óriási megtiszteltetés a magyar közönségnek játszani. Augusztus 18-án egy igazán különleges estére készülünk.